Få lavet nogle professionelle billeder

Alle ved efterhånden hvor vigtigt det er for både jobsøgning, karriere og muligheden for at finde fremtidens partner, at vi på vores offentlige profiler har pæne billeder, der viser os fra den bedste side.

Står man, som arbejdsgiver og skal ansætte en person, og arbejdsgiveren laver en google søgning, og finder 35 druk billeder fra Ibiza, så vælger de nok kandidat nr. 2 uden den slags billeder.

fotografen Haderslev

Dating fotos

Som erfaren fotograf i Haderslev, ved vi hvor vigtigt det er at dating fotos, er varierede og viser personen fra flere forskellige sider. Og billeder skal tages i både halv og hel figur, samt forskellige ansigtsportrætter.

Dating billeder skal vise både din søde, sjove og alvorlige side, så du får billeder du kan skifte imellem, “for at lokke byttet til” 🙂

dating profilfoto

Linkedin og facebook

Når man søger job eller i det hele taget lægger noget op i det offentlige rum, er det vigtigt at billederne udstråler seriøsitet og karriere. Tænk over hvad i lægger på nettet, og vær også opmærksom på hvad andre lægger op af billeder af jer.

Linkedin er jo stedet man bruger når man vil netværke indenfor karrieren. Derfor er gode professionelle billeder et must, hvis du ønsker at blive taget seriøst.

Vi som professionelle fotografer, ved udemærket hvad det kræves af billeder for at vise dig fra din bedste side. Så smid os en mail og hør mere.

linked in profil foto