Om mig

Om Kolding fotografi – Lone Brand – fotograf Haderslev, Sydjylland

BILLEDER SKAL UDTRYKKE ESSENSEN AF BUDSKABET

FOTOS SKAL VISUALISERE ESSENSEN AF BUDSKABET, DET KAN VÆRE MINDER, MENNESKER, PRODUKTER, EN ARBEJDSPLADS, REKLAME, MAD, EVENTS, STEMNINGER OG MEGET MERE, FÆLLES FOR DET HELE ER ØNSKET OM EN VISUEL PRÆSENTATION, DER LEVERE ET BUDSKAB TIL EN MODTAGER. SOM FOTOGRAF GÅR JEG HELE TIDEN EFTER AT INNOVERE MÅDEN JEG FORTÆLLER HISTORIEN PÅ, MÅDEN VINKLER, LINJER, LYS, SKYGGER OG FARVER KAN BRUGES TIL AT FREMHÆVE OG UNDERSTREGE PERSPEKTIVET. JEG VIL ALTID LEVERE MINE BILLEDER I HØJESTE TEKNISKE KVALITET. SÅ ER DU PÅ JAGT EFTER EN NYTÆNKENDE FOTOGRAF I SØNDERJYLLAND ELLER OMEGN, SÅ KONTAKT MIG OG LAD OS HØRE HVILKE FOTOS DU TÆNKER DIG.

De bedste fotografiske hilsner

Lone Brand

Haderslev Fotografen

Mit navn er Lone, jeg driver Haderslev fotografi – www.fotografhaderslev.net her.

Jeg er erfaren, som fotograf, og har fotograferet indenfor :

Hvor kører jeg som fotograf?

Jeg kører som fotograf i og omkring Haderslev og det meste af Jylland med fedt mobilt studio, tager også gerne en tur, som bryllupsfotograf i hele Danmark. Min fotografiske filosofi er altid den, at fotografering skal være sjovt og hyggeligt. Jeg nyder at fotografere mennesker i alle “afskygninger”. Jeg kommer hjem til jer, og vi fotograferer hvor det passer jer, eller via mine studio baggrunde. Og jeg nyder jobbet, som fotograf.

Det er ikke nok bare at fotografere, kvaliteten skal følge med

Jeg vil altid levere mine billeder i højeste tekniske kvalitet. Så er du på jagt efter en nytænkende fotograf i Haderslev eller omegn, så kontakt mig og lad os høre hvilke fotos du tænker dig.

Kontakt mig

Ring

(45) 42 67 90 11

Åbningstider

Man – Fre: 10 – 17
Weekender: 10 – 16