Dating- og profil foto

Dating og profil foto der virker

Når man skal lave et profil foto eller et billede til dating sider, handler fotograferingen altid om at “sælge budskabet” eller “sælge varen”. Vi ved som fotografer hvor vigtigt det er at fange det rette øjeblik og det perfekte glimt i øjet.

dating-profilfotosdating-portræt-haderslev Portrætfoto dating facebook-profil-foto-haderslev

Dagligt “bombaderes” vi med billeder i blade, tvet og mange andre steder. Vi er blevet “vant” til at kigge på billeder, derfor skal der også laves noget ekstra personligt og anerledes for netop at skabe en opmærksomhed der ikke ender med at drukne i mængden.

Vi kender Haderslev

Vi er fotografer i Haderslev og vi kender byen godt, derfor kan vi lave billeder on-location på mange forskellige spændende steder i Haderslev by.

At kende til det spændende og anerledes lokationer, kan betyde en verden til forskel i de billeder i modtager. Fotografen ved hvor lyset er lækkert, hvor lokationen egner sig bedst til dating billeder og profil billeder.

portrætfotografering_profil Fotograf til dating billeder Dating fotografprofil-fotografering

Fotografering af dating og profil fotos

Når i kontakter os for fotografering til dating eller profil foto, så vil vi tage en snak om valg af lokation eller fotostudiet. Vi vil også guide jer til hvilket tøj og “look” vi som professionelle fotografer, ved virker ved profilfoto og dating fotos.

Selve fotograferingen foregår altid i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi ved hvor vigtigt det er for “modeller”, at slappeaf under selve fotograferingen. Føler man sig afslappet og godt tilpas i fotografens selskab, så kommer de gode billeder automatisk.

dating-fotograf-Haderslev

Læs mere om fotografering her