Bryllup Haderslev

Skal i holde bryllup Haderslev, så skal i med garanti også bruge en dygtig kompetent bryllupsfotograf. Vi har fotograferet mange bryllupper i Haderslevog kender til en masse af de gode og spændende lokationer hvor man kan lave de mere kreative og spændende bryllupsbilleder.

Klik og Se vores bryllupsgalleri her.

Bryllupsfotografering med kant

Bryllupsfotografering med kant er den slags bryllupsfotos vi gerne vil lave. Hos os vil vi gerne lave et spændende mix mellem de klassiske bryllupsbilleder og de moderne og fotojournalistiske bryllupsbilleder. Vi kører i hele Danmark, så vi kommer selvfølgelig også i Haderslev.

Feststeder i Haderslev

Der findes mange hyggelige feststeder i Haderslev. Vi har fotograferet ved mange bryllupper i Haderslev og har derfor også set mange forskellige og hyggelige steder i byen. Nogle af stederne vi kan nævne er:

Marstrup Herregård – tilbyder i alt 640 herskabelige m2 fordelt på 2 etager.
Her tilbyder vi på 1. salen udlejning af i alt 8 stk dejligt indrettede soveværelser med dobbeltseng, hvor toilet og bad ligger på gangen. I stueetagen forefindes vores helt nye receptionslokaler (2015) med adgang til terrasse og have samt tilhørende anretterkøkken.

Hotel Harmonien – er et nyrenoveret byhotel beliggende midt i Haderslev by ved gågaden. Haderslev med domkirken ligger smukt og centralt placeret i det sydlige Jylland. Det er en historisk by. Så tidlig som i 1292 blev den tildelt købstadsrettigheder. Biskoppens by med de mange velholdte, gamle huse, det aktive handelsliv og de smukke omgivelser gør et besøg i Haderlev til et specielt eventyr.

Den Gamle Grænsekro – ligger i smukke og landlige omgivelser. Vi råder over forskellige festsale, som danner en perfekt ramme om et romantisk bryllup. Dermed er I garanteret et uforglemmeligt drømmebryllup.

Læs mere om bryllupsfotografering i Haderslev her.