Konfirmation fotograf i Haderslev eller resten af Sønderjylland. Skal i sende takkekort konfirmation ud efter konfirmationen? Så skal i vel også bruge nogle flotte professionelle billeder af den skønne konfirmand? Nogle vælger også at få lavet nogle gode billeder af konfirmanden inden selve dagen, der bruges til invitation konfirmation. Vi har fotograferet mange søde konfirmander gennem de sidste 10 år. Se nogle af billederne herunder.

fotograf konfirmand i Haderslev
Konfirmationsfotografering
Konfirmationsfotografering pris
jeres fotograf konfirmand i Haderslev
konfirmationsbilleder i Haderslev
Konfirmation er en stor dag folk har lagt mange timer i forberedelsen og vil gerne have mange minder med fra dagen
Konfirmationsfotograf - Få taget gode billeder til konfirmationen
Billeder af konfirmanten
Fotografering af konfirmander - Sådan gør du

fotograf konfirmand i Haderslev

Før i booker jeres fotograf konfirmand i Haderslev, bør i bruge lidt tid på grundigt at kigge i fotografernes portfolio. Vil i have kedelige opstillede konfirmationsbilleder, er der rigeligt af. Det er dog ikke den slags billeder vi laver. Vi laver glade, levende og kreative billeder af konfirmander. Når man skal konfirmeres er det en stor dag for konfirmanden. Og mindst ligeså stor en dag for forældre og bedsteforældre. Det betyder nemlig at barnet går fra barn til voksen og livet nu åbner sig på en ny måde. Derfor er disse minder super dyrebare at bevare fra denne skønne dag. (Konfirmation fotograf)

Konfirmationsfotografering

En professionel fotograf med masser erfaring laver hvert år en del Konfirmationsfotografering. For os, ligesom med bryllupsfotografiet og portrætfotografiet, går vi altid til opgaven på en seriøs og anerledes tilgang. Vi gør meget ud af at sikre at konfirmanden slapper meget af foran kameraet. Det giver de bedste konfirmationsbilleder i Haderslev.

Konfirmationsfotografering pris

Søger i rundt på Google efter konfirmationsfotografering pris, så vil i med garanti finde mange forskellige priser. Priser hvor der både medfølger billeder og andre steder hvor i skal betale ekstra for de kopier i ønsker af konfirmanden. Hos Haderslev fotografi, kan i købe de digitale billedfiler, så i selv har billederne forevigt. I kan derfor selv få printet alle de kopier i ønsker jer. (Konfirmation fotograf Haderslev).

Læs mere her: