Med en nyfødt fotografering i Haderslev, fanger i ikke alene et fantastisk minde af det lille ny medlem af familien. I fanger også starten på et nyt liv. Vi ved alle at tiden flyver afsted og børn vokser lynhurtigt op og flyver fra reden. Vi har igennem mange år haft tilbudt månedsfotografering af babyer og især her, kan man fra måned til måned se hvor meget et barn udvikler sig.

baby billeder
baby foto

Professionelle billeder af jeres nyfødte

At lave professionelle billeder af nyfødte babyer er ikke nogen nem opgave. Det siger sig selv at en nyfødt ikke ligefrem forstår forskellige instruktioner, fotografen normalt kan give ældre børn. Newborn fotografering eller nyfødt fotografering tager ofte også længere tid end feks en børnefotografering. Det er også rigtig vigtigt at jeres nyfødte baby ankommer træt til jeres fotosession, da vi ellers vil få meget svært ved at lave de flotte billeder i ser på vores hjemmeside.

baby fotografer
billeder af nyfødt

Nyfødt fotografering hjemme hos jer selv

Flere og flere vælger at få lavet deres nyfødt fotografering hjemme hos dem selv. Det skyldes ofte at barnet føler sig mere hjemme i vante omgivelser. I et fotostudio er der ofte mange nye lyde, de store lamper, mere larm og chancen for babyen vågner er også langt større end hvis vi laver billederne af den nyfødte hjemme hos jer i lejligheden eller huset i Haderslev.

billeder af nyfødte babyer
fotos af nyfødt

Julegaver og billeder af nyfødte

Drømmer i om at give jeres familier et flot nyfødt foto i julegave, er det vigtigt i kontakter fotografen hurtigst muligt. Det bedste tidspunkt at kontakte os på, er faktisk når du er højgravid. På den måde har vi mulighed for at få aftalt en dato. Nyfødt fotos bliver klart bedst, jo yngre babyen er under selv fotoshootet. Det er jo også ligemeget om billederne tages i foråret eller sommeren. I kan jo stadig give billedet i julegave, da familien jo ikke ved billedet bliver taget og overraskelsen stadig er intakt.

Nyfødt foto
Nyfødt fotograf

Hvordan foregår en nyfødt fotografering?

Når vi har sat en dato, skal i selvfølgelig finde ud af med jer selv om i vil have billederne taget i hjemmets trygge rammer eller i vores fotostudio. Billederne bliver fuldstændig ens uanset hvor vi tager dem. Det skyldes at babyen er så lille og man kan sætte kulisser op omkring den nyfødte på selv de mindste områder i et hus eller i en lejlighed. Når vi går i gang med nyfødt fotograferingen, vil vi lægge den lille baby i mange forskellige stillinger. Babyen er pga af fødslen stadig utrolig ”bøjelig” og man kan derfor lave mange søde opsætninger af den sovende baby. I skal afsætte mindst 1 time til en newborn fotografering i Haderslev, gerne mere.

Nyfødt fotografer
Nyfødt fotograferinger

Levering af jeres nyfødt fotos

Når vi er færdige med fotograferingen af den nyfødte, enten hjemme hos jer eller i vores fotostudio, kører vi hjem og laver en backup af billederne. Derefter går vi i gang med at løbe billederne igennem og sorterer de bedste skud fra. De bedste billeder af den nyfødte sender vi til jer i et online galleri, så i kan sidde hjemme på computeren, smartphone eller på ipad´en og i ro og mag udvælge de billeder i ønsker.

Nyfødt fotografering

Billedbehandling af nyfødt fotograferingen

Når i har udvalg de billeder i ønsker jer fra det online galleri vi sendte jer. Går vi i gang med selve billedbehandlingen. Vi har en del forskellige Photoshop og Lightroom filtre vi kan tilføje billederne så de får enten et vintage look, i flotte farver eller konverteres til sort / hvide billeder. Så snart billederne er færdige sendes billederne til jeres mail og i kan nu få billederne printet eller trykt i fotobøger enten vi jeres lokale fotohandler eller igennem Haderslev fotografi

nyfødt fotografi
Nyfødt fotos

Indramning, fotobøger, iphone covers eller lærredstryk

Når i står med de færdige digitale billeder fra jeres nyfødt fotografering, så findes der i dag et hav af muligheder for at lade billederne gå fra de digitale filer til diverse tryksager. Vi kan tilbyde fotobøger, indramning, forstørrelser, tryk på lærred, tryk på iphone cover, i glas og mange andre sjove og utraditionelle alternativer til det digitale arkiv.

nyfødte

Skal vi være jeres nyfødt fotograf?

Hvis i vælger os, som jeres nyfødt fotograf, er det vigtigt at i kontakter os i rigtig god tid før fødslen. Vi har meget travlt og mange forskellige opgaver i vores fotografiske virksomhed. Derfor anbefaler vi at mindst en måned før fødslen at i tager kontakt til os og vi derigennem kan få sat en dato for jeres nyfødt fotografering. Vi har lavet mere end 500 nyfødt fotograferinger igennem de sidste 5 år. Så der er ”run” på. Især op mod juletid har vi mega travlt med fotografering af babyer, nyfødte og børn til julegaver etc. Så kontakt os, så snart i ved i ønsker os til at levere jeres skønne, personlige og utraditionelle billeder af det lille nye medlem af familien i hjemmet i Haderslev.

Facebook, Instagram og Pinterest inspiration

På både Facebook, Instagram og Pinterest, kan i finde inspiration til nyfødt fotografering. Der er masser af ideer til hvad man kan bruge under en nyfødtfotografering af spændende, søde og sjove remedier til at skabe et mere farverigt, sødt eller kærligt newborn foto. Vi kan også anbefale i laver nogle søgninger på ”youtube”, under ”newborn photography”. Der vil i med garanti på verdens 2 største søgemaskine, kunne finde en masse ideer til nyfødt fotograferingen enten hjemme hos jer selv eller hos os i vores atelier. Skriv til os og lad os få en dialog omkring fødsel og billeder af den lille nyfødte i Haderslev i Sønderjylland.

nyfødte billeder

Læs om flere fotoopgaver vi har lavet :