Børnefotograf til børnefoto

Som professionel børnefotograf i Haderslev, vil vi gerne have lave nogle anerledes, kreative og personlige børnebilleder, og med en uddannet fotograf i Haderslevbag kameraet, så får i altid det.

Vil i gerne se jeres børnefotos med kant og liv, så kig her på siden i vores børnebilleder og se om ikke det lige præcis er den slags fotos i søger.

Børnefotografen skal være god til børn, fotografen skal nyde at “kravle ned i børnehøjde” og have det sjovt med børnene under selve børnefotograferingen. Kun på den måde sikre i jer børnefotos, der bliver både kreative og personlige.

Børnebilleder hvor i ønsker det

Børnefotografen i Haderslev, laver selvfølgelig jeres børnebilleder, som i vil have dem, og hvor i ønsker det. Børnefotos lavet i naturen eller, som vi fotografer kalder det : on-location, giver ofte mere livlige og sjove børnefotos, end børnebilleder taget i et fotostudie.

Skal i bruge en dygtig festfotograf?

børnefoto_ Haderslev

Fotografering af børn i Haderslev og omegn er og vil altid for os være en af de bedste opgaver. Vi elsker at have det sjovt og lave “fis og ballade”, med ungerne, så barnet føler sig godt tilpas under selve fotograferingen.

Børnefotografering i Haderslev

Når man, som os kender Haderslev ud og ind, så ved vi også hvor man kan mødes og lave børnefotos, så i kan få lige præcis den baggrund i ønsker.

Vi har også vores eget mobile fotostudie, med flotte baggrunde, som vi gerne kommer hjem til jer i privaten og fotograferer jeres børn ved. I er selvfølgelig også meget velkomne til at komme i vores fotostudie og få taget jeres børnebilleder til julegaver, fødselsdage, sølvbryllup etc.

Kun fantatisen sætter grænser, når det kommer til børnefotografering hos os. Læs mere om børnefotografering i Haderslev på vores Blog.

Læs flere artikler her:

indhold